Efendioğlu Çağ Döner

Neden Çağ Döner

 neden_cag

Cağ dönerin tarihçesi belli olmayıp asırlar öncesine dayanmaktadır. Elektrik ve televizyon olmadığı dönemlerde Erzurum yöresinde yaşayan insanlar bir araya gelerek akşamları köy odalarında cağ döner yapar ve sohbet ortamında yedikleri yöremizin bu en güzel yemeğini misafirlerine ikram ederlerdi. Asırlar öncesinden gelen bu lezzeti Efendioğlu Cağ Döner salonunda siz müşterilerimize tarihi bir lezzeti aynı kıvamda sunmaktayız.

HAZIRLANIŞI ;

Kuzu etinden hiç bir katkı maddesi kullanmadan kendi tadında 1 gün bekletilerek, odun ateşinde pişirilerek sıcak bir şekilde servis edilir.

FARKI ;

  • Doğal ortamda yetiştirilen Kuzu etiyle hazırlanır.
  • Ek hiç bir katkı maddesi ve baharat kullanılmaz.
  • Odun ateşinde, ateşi arkasına alarak pişirilir.
  • Sıcak bir şekilde servis edilir.
  • Müşterilerin isteğine göre farklı servis seçenekleri bulunur.
  • Türk kültürüne ait geçmişten günümüze değişmeden gelmiş bir lezzettir.